Nöjda kunder

Snabba leveranser! Fraktfritt över 700kr (under=49 kr)

Frakt & Leveranser

Frakt & Leveranser

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Sverige: Postnord 1:a klass varubrev – 49 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Fraktfritt över 700 SEK. Försändelsen ska levereras direkt till brevlåda/dörr (går det inte ner i brevlåda är det påse på dörr). Ibland kan det dock istället levereras till ett närliggande Postnord-ombud. Normal leveranstid 1-3 vardagar beroende på var i landet du bor. Aviseringen skickas per sms.  Order måste inkommit innan kl 14.00 på vardagar för att hinna skickas samma dag. Skrymmande paket och över 2 kg levereras med Dhl till utlämningsställe. 

Dhl Servicepoint – 59 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Fraktfritt över 800 SEK. Försändelsen levereras till närmaste ombud. Order måste inkommit innan kl 11.00 på vardagar för att hinna skickas samma dag. 

Övrigt som berör leveranser

Vi har ett eget lager och lagerantal framgår på sidan. Vi packar dagligen på vardagar och ser till att alla inkomna beställningar går iväg fortast möjligen.

Väljer du Postnord som leveranssätt: 

Vi har upphämtning vid 15.00 på vardagar. Beställningen bör ha kommit in innan kl 14.00 för att vara säker på att vi hinner skicka. Blir ditt paket tyngre än 2 kg kan vi ej skicka med Postnord Varubrev. Paket måste skickas med DHL som i sin tur har upphämtning vid kl 12 på vardagar.

Vi är ett litet men naggande gott företag, snabba i packet, packar med så lite luft i som möjligt men samtidigt väldigt skyddat och välpaketerat. Vi skickar aldrig med frimärken. 

Leverans av beställda varor sker normalt inom 1-5 arbetsdagar. Vid eventuella leveransförseningar kommer vi att kontakta dig om detta så snart som möjligt. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis om vara saknas i vårt lager. Då kontaktar vi dig direkt via telefon eller mail.

Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Distansköplagen – 14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss.

Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd. Då har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:

Tidformera AB
Hantverksgatan 4
815 40 TIERP 

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/