Nöjda kunder

Snabba leveranser! Fraktfritt över 700kr (under=49 kr)

Om oss

Tid för mera! Lite enklare och mycket roligare, i den riktningen ville vi utveckla våra egna liv. Detta utvecklades till idén bakom detta företag, tid för mera! Välkommen hit!
Tidformera består av Kicki & Ashley och vi vill må bra, vara glada, ha hygglig ordning hemma, vara glada mammor och partners, hobbies, föreningar, utvecklas, träffa vänner och helt enkelt bara leva livet. Detta är inte helt enkelt alla gånger när man snubblar runt i ekorrhjulet. Känner du igen dig? För 7 år sedan då vi startade Tidformera satte vi igång att leta och testa metoder och fann direkt Bullet Journaling. En planeringsmetod där man med papper och penna håller styr på en rörig  hjärna och samtidigt väva in kreativt pyssel. Att kunna förvandla det tråkiga planerandet till en rolig hobby? Vi föll som furor för denna metod och sedan dess har mycket hänt.

 

Här packar vi beställningar the Tidformera way

Vi är i grund en e-handel och vi finns  i Tierp. Lokalen är  supermysig och du har möjlighet att testa i princip allt. Dock så har vi inga självklara öppettider eftersom vi har snabba leveranser och vårt liv styrs av Postnord upphämtningar. Vill du komma förbi? Kontakta oss så går det säkert att lösa.

Vi får besökare från hela landet på våra Bullet Journal träffar och framöver ställer vi vår lokal till förfogande om du vill hålla i olika former av workshops och träffar.

Hoppas du kommer trivas i vårat kryp-in! Vår ambition är att få in den fysiska butikens fördelar men med smidigheten bakom e-handel. Här kan vad som helst hända!

Event hos Tidformera

Vår härliga lokal är anpassad för kundträffar och vi håller några träffar om året. Träffarna som vi själv anordnar är oftast inriktade inom Bullet Journaling med träffar på tema Jul-BuJo eller Bubbel, Babbel och BuJo. Vill du anordna en träff eller workshop i vår lokal så kontakta oss. Eller om du har någon fråga eller fundering?  Maila: kundservice@tidformera.se

Kalender

Just nu har vi inget inbokat. Vill du ordna en träff / workshop etc? Kontakta oss!

Detta har hänt:

26-29 januari 2024

Vi besökte en stor mässa för att prata med leverantörer och hitta nya saker :)

25 november 2023 Jul-BuJo i vår lokal

Officiellt: 10-16 -anmälan krävs! Klassisk träff i vår lokal. Pula med böcker, babbla och få inspiration från alla andra. Inofficiellt: Från kl 16 är det After-BuJo och fritt fram att sprätta eget medtagna bubbel-flaskor.

27–29 oktober 2023 Sy- och Hantverksfestivalen  Stockholm

Roliga dagar på Stockholmsmässan där vi träffade många härliga pyssliga kunder!

  • email

    kundservice@tidformera.se

  • adress

    Hantverksgatan 4,
    815 40 Tierp, SWEDEN