Nöjda kunder

Snabba leveranser! Fraktfritt över 700kr (under=49 kr)

Bullet Journal

Bullet Journal är en analog planeringsmetod där du använder papper och penna och samlar anteckningar, att-göra lappar, kalender och hela hjärnan på ett och samma ställe. Detta har blivit oerhört populärt och är något vi verkligen rekommenderar! För många är BuJo (förkortning för Bullet Journal) ett bra hjälpmedel för att stötta en trött eller rörig hjärna. Men för många utvecklas detta till en kreativ hobby där du kombinerar planering och pysslande. Ingen bok blir en annan lik. Detta är en helt individuell uppstyrning av din tillvaro.
Paperstyle anteckningsböcker Dotted - Denim - Paperstyle - Tidformera

Vilken bok ska jag välja

När du startar en Bullet Journal kan du använda vilken skrivbok du vill. Men dotted notebooks, dvs en skrivbok med prickade papper är oerhört populära som BuJo! Detta eftersom prickar gör att böckerna blir ett mellanting mellan linjerade, rutiga och olinjerade skrivböcker. Dotted notebook böcker får samtliga av dessa egenskaper. Du kan rita, skriva, göra tabeller, skisser, listor och prickarna ger ett bra stöd oavsett vad du vill pyssla med.

Ryder Carroll - upphovsman till Bullet Journal

Ryder Carroll är upphovsmannen bakom Bullet Journal-metoden. Detta är ingen nyfunnen metod för honom utan något som vuxit fram under hela hans liv. Som ung hade han det tufft i skolan, pga ADD vilket innebar problem att fokusera på rätt sak vid rätt tillfälle. Han lyckades pussla samman ett system med ett anteckningshäfte. Boken blev en korsning mellan kalender, dagbok, anteckningsbok, ”att-göra” lista och skissbok. Nu har det blivit en rörelse med kreativa planerare världen över! Bullet Journaling är en metod som är individuellt upplagd efter behov. Syftet är att tillvarata de två viktigaste resurserna som du har, din tid och din energi.

Olika former av pennor till Bullet journaling

Pennor i din Bullet Journal

Ett problem många upplever i sin Bullet Journals är att det blir s.k. ghosting. Att det lyser igenom på andra sidan av pappret. Det andra är att pennor kan blöda igenom papper. Pennor som är vattenbaserade blöder generellt inte igenom. I vår shop är 99,9% av pennorna just vattenbaserade. Att det ghostar beror till stor del på vilken bok, penna och teknik som du har.

Roligt att använda stämplar i en Bullet Journal

Tillbehör till din Bullet Journal

Vi har ett brett sortiment av praktiska, roliga och bra tillbehör till din Bullet Journal! Vi har stenciler och linjaler som är direkt anpassade för Bullet Journaling. Men även stämplar och kalenderstickers. Riktigt roligt pyssel!

Ett vanligt uppslag i våra BuJos kan se ut så här

Washi tape

Detta är räddaren i nöden när det gäller dekoration och dölja skavanker!

Washi tape är en form av dekorationstejp som ursprungligen kommer från Japan och tillverkat av papper. Tejpen kan användas till det mesta och limmet gör att tejpen kan flyttas. Washi tape är ett utmärkt hjälpmedel när det kommer till att dekorera sina anteckningsböcker, både inne och utanpå för att få sin egna personliga twist. Även populärt att använda till olika former av dekorationer och pyssel.

Stickers att dekorera med

Dekorationsstickers

Snabbt, roligt och dekorativt! Stickers och klistermärken piffar snabbt upp i nästan alla pysselprojekt som Bullet Journals, korttillverkning eller scrapbooking!  Här hittar du ett stort utbud av dekorativa stickers med söta djur, vackra blommor, roliga figurer eller säsongsbetonade motiv.