Nöjda kunder

Snabba leveranser! Fraktfritt över 700kr (under=49 kr)

 Vad använder man dekorationstejp till? 

 Vad använder man dekorationstejp till?  - Tidformera

Genom tiderna har man skämtsamt konstaterat att silvertejp är ett måste i var mans hem, för att laga saker. Dekorationstejpen har utvecklats till en modern motsvarighet. Den stora frågan är vad man inte kan använda en rulle till? Har man väl börjat använda så blir det till ett måste nästan konstant. 

  • Dekorationsfunktionen - det är på riktigt pricken över i när det gäller att dekorera allt upptänkligt. Använder du en kalender så blir kalendern så mycket roligare av en dos dekoration lite här och var. Vi fick upp ögonen för dessa då vi började med Bullet Journaling. Tror knappt vi haft ett enda uppslag genom åren som inte fått en bit washi tape för att liva upp tråkiga listor. 

  • Allt kreativit med gratulationskort, inbjudningskort, scrapooking, brevskrivning, dagbok, allt sådant får ett litet lyft med lite dekorerande med dekorationstejp. Ett gratulationskort har ofta en galet tråkig vit insida och allra flesta har svårt att få det att lyfta ett hack. En remsa på och vips då har den fått ett lyft.
  • I hemmet - att dekorera eller dölja skavanker. En remsa på ett hyllplan kan ge ett galet bra lyft. Men även att kamouflera om faner har börjat lossna. Enkelt att byta efter tycke och smak. Dekorera fotoramar. Märka upp burkar i köket eller lådor i skåpen. Du skriver helt enkelt på washitejpen (krävs ofta en marker så skriv på tejp först och sen placera).

  • Märka upp muggar och glas på kalas, Markera vilken sladd som är vems eller till vad, Linda ihop sladdar, markera upp nycklar, dekorera mobilen, dekorera datorn. 

  • Använda som indexflikar i böcker, dekorera på böcker, tejpa på en kartongbit och vips har du ett snyggt bokmärke till bok. 

  • Sätta upp en tillfällig lapp på dörren hemma eller på jobbet? Jajemen, superbra till det. Barn vill börja klista upp bilder och papper på garderobsdörrar, utrusta de med washi tape.

Som du märker så är det bokstavligen enbart fantasin som sätter gränser. Men betrakta dekorationstejpen som räddaren i nöden både med dekoration och skavanker - och det uppstår användningsområde efter användningsområde. Det är räddaren i nöden när du vill få till en twist!

Föregående Nästa