Nöjda kunder

Snabba leveranser! Fraktfritt över 700kr (under=49 kr)

Vad kan man använda en Dotted Journal till?

Vad kan man använda en Dotted Journal till? - Tidformera

Dotted Journal används till vad?

Oavsett vad du har behov av så kan du skapa en egen bok som hjälper dig! Du kan skapa roliga böcker där du samlar in minnen, reflektioner, inspiration och idéer! Dotted notebooks har en inlaga med prickar som gör att skrivböckerna får alla goda egenskaper av linjerat, rutat och blanka blad. Populära att använda till:

  • Trädgårdsbok - att få koll på allt som man vill genomföra eller redan gör i trädgården. Sådder, odlingar, när, var och hur. Sorter på buskar och träd, spara info och notera under kommande år. Göra skisser etc.

  • Husbok - att spara minnen, exempelvis olika lager av tapeter som rykt under renoveringar. Få koll på vitvarorna, när inköpta? Hur lång garanti? Och spara kvittor där. Uppslag om när service genomförts på luftvärmepumpen, vilken färgkod som målas på lister etc. En bok där du förvarar allt av vikt samtidigt som det blir som en biografi över huset. 

  • UFO-bok (unfinished objects) är ett ypperligt redskap för den som drar igång projekt efter projekt. Och sällan slutför. Att inventera allt som ligger på lut och rensa i allt och försöka slutföra det som man faktiskt verkligen vill få klart. 

  • Jul-BuJo är en bok som rör planering av jul. I den fyller man med allt som man känner är viktigt vid jul. Recept, minnen, kom ihåg till nästa etc. 

  • Att göra en egen receptbok är oerhört roligt. Dels kan man bevara äldre släktingars böcker som kanske är på väg att ramla i bitar. Eller göra flera kopior till syskonskaran. Att skapa sin egna utifrån favoritrecepten är riktigt tacksam källa när dels fantasin tryter. Men kan dessutom vara en nostalgisk och uppskattad framtida klenod till barnen. 

  • Hälsobok - att få stenkoll på hälsan. Motion, sömn, mat, mediciner, humör. Kan vara med siktet inställt på mens, klimakterie, depression, sömnproblem. 

  • Planering! Där har vi en hel avdelning om just Bullet Journal. En fantastiskt teknik för att få styr på en rörig hjärna och är även det som vi är specialiserade på. 

*Ett exempel på skiss över trädgården i trädgårdsboken.

Föregående Nästa