• Snabba leveranser!
  • Fraktfritt från 700 ( annars 49 kr)

Integritetspolicy

Vilka vi är:

Vår e-handelsadress är: https://tidformera.se

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Tidformera AB
Hantverksgatan 4
815 40 TIERP
Sverige

Organisationsnummer: 559069-4468
E-postadress: kundservice@tidformera.se

Personuppgiftspolicy

Från och med den 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR). GDPR ska stärka skyddet av personuppgifter. Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Tidformera AB är ansvarig för hanteringen av personuppgifterna och vi värnar om din personliga integritet vid behandling av dina personuppgifter. Kontakta oss om du har frågor kring vår hantering av dina personuppgifter. Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler och våra interna riktlinjer och rutiner.

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. Vi lagrar enbart sådan information om dig som är nödvändiga av tekniska eller lagstiftningsmässiga skäl. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. För att kunna leverera dina beställningar och hantera framtida korrespondens, behöver vi lagra ditt namn, din adress, ditt telefonnummer och din e-postadress samt information om dina beställningar och vilka produkter du köpt inklusive eventuella skriftliga meddelande till oss. Den som levererar varorna erhåller endast namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Vid köp på vår sida tidformera.se går betalningar via Klarna och i samband med köp godkänner du Klarnas dataskyddspolicy. Fakturor direkt från oss innehåller uppgifter som måste sparas för bokföring enligt Bokföringslagen och är undantagna från GDPR.

Vi lagrar personuppgifter endast så länge det behövs för att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande, leverera varan som köpts, fakturera och för att kunna svara på frågor om din order. Vi kommer inte att överlämna några uppgifter om dig till tredje part, förutom det som behövs för att fullgöra avtalet och leverera varorna.

Du har möjlighet att prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att anmäla dig till det längst ner på sidan. Genom nyhetsbrevet får du information om våra produkter och erbjudanden. Uppgifter om mailadress är i tryggt förvar hos oss. Vi lämnar inte dina uppgifter vidare till någon annan. Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev har du möjlighet att avregistrera dig i samband med att du får ett nyhetsbrev. Vi kommer då inte fortsätta skicka dessa mail till dig. Du kan också när som helst skicka ett mail till kundservice@tidformera.se och be att vi tar bort dig från nyhetsbrevet.

Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller missvisande kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post (kundservice@tidformera.se).

Cookies

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra din användarupplevelse, analysera trafik och annonsmätning från Google samt spara info som exempelvis vilka produkter du lagt i varukorgen. Genom att klicka på “Godkänn” så accepterar du denna spårning men du kan även välja “Neka” och då endast ha de allra mest nödvändiga cookies som behövs för att sidan ska fungera. Alla cookies är helt anonyma och kan inte spåras tillbka till dig.